Demo’s

Heeft u iets te vieren? Dan is de landing van een aantal parachutisten op of vlakbij de feestlocatie dé manier om uw evenement tot een unieke gebeurtenis te maken.

Bruiloft ?
opening ?
Toernooi ?
Bedrijfsfeest ?

Een demonstratie parachutespringen trekt altijd veel publiek en is een fantastisch spektakel met fel gekleurde parachutes, linten, (bedrijfs)vlaggen of zelfs rookpotten. Bij dergelijke festiviteiten kunt u denken aan voetbalwedstrijden, jubilea, braderieën, bijzondere feestdagen, maar ook bij bedrijfsopeningen.

Zo’n show kan worden uitgevoerd door één of meer springers. Zelfs een groep van vijftien springers behoort tot de mogelijkheden. Zij springen vanaf een hoogte van ongeveer één kilometer en maken, afhankelijk van de gewenste show, een vrije val tot circa 700 meter boven de grond. Dan worden de parachutes geopend en landen de parachutisten op het aangewezen terrein. Desgewenst wordt een deskundig commentaar verzorgd.

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor een parachutisten demonstratie. In overleg is bijna alles mogelijk.
Een aantal voorbeelden zijn:
– Bij de aanvang van een voetbaltoernooi, kan één van de parachutisten de wedstrijdbal aftrappen.
– Parachutisten bepalen een loterij door zogenaamde ‘Para-Lotto-sprongen’ waarbij het landingsterrein is verdeeld in vakken.
– Op uw bruiloft worden de ringen ‘per luchtpost’ gebracht door een parachutist.
– Bij de opening van een nieuwe zaak wordt de sleutel uitgereikt door een parachutist.
– Een parachutist komt de boodschappen in een boodschappentas bezorgen bij een kookprogramma voor de televisie.

Voorbereiding
Bij de organisatie van een demonstratie parachutespringen komt behoorlijk wat kijken. Tijdig afspreken is dan ook noodzakelijk, want het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het beoordelen van landingsterreinen en uw eventuele speciale wensen, vergen tijd. Natuurlijk zorgen wij er graag voor dat uw evenement zal slagen.

Meer informatie?
Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze Demo-coördinatoren:

E-mail: demonstratie@skydivehilversum.nl