tandemsprong boven hilversum

12 en 13 september organiseren we bij Skydive Hilversum, High over Hilversum. Op deze twee dagen is het voor sportspringers en gasten mogelijk om in de Hilversumse lucht te springen. 

EEn Tandemsprong Doen!

Ben jij altijd op zoek naar avontuur? Zou jij ook wel eens een vrije val willen meemaken?

Binnenkort is het mogelijk op wel een hele unieke plek in Nederland, Skydive Hilversum. Een plek waar op slechts enkele dagen in het jaar tandems gesprongen kunnen worden. Dit is je kans om van een waanzinnig mooi uitzicht te genieten boven de Loosdrechtse plassen en de Utrechtse Heuvelrug.

Na je sprong krijg je een certificaat uitgereikt als bewijs van de sprong die je hebt beleefd. Daarnaast kan je voor een meerprijs je belevenis op beeld zetten. Je kan kiezen voor opnames door de tandeminstructeur of een cameraman die mee springt.

Je kunt je een plek reserveren voor een tandemsprong op 12 en 13 september via de onderstaande knop!

Durf jij deze uitdaging aan? Reserveer dan snel een plek!

Zie hieronder de prijzen voor een tandemsprong bij Skydive Hilversum

Veelgestelde vragen / FAQ

Ik heb hoogtevrees kan ik een tandemsprong doen?
Jazeker, vaak krijgen we hoogtevrees te horen als reden om niet een parachutesprong te maken.
Maar doordat er geen contact is met de grond en een ander perspectief hebt zal je geen vrees ervaren tijdens de skydive.
Kan ik met contactlenzen of bril springen?
Zeker, de instructeur geeft je een springbril, ook goggle genoemd, mee die over je bril gaat. Er zijn instructeurs die ook met bril of lenzen springen en dus een springbril dragen. Er bestaat een risico dat de springbril tijdens de skydive los kan komen, we raden dan ook aan om een goedkope bril mee te nemen. En is op eigen risico!
Met welk weer kan er gesprongen worden?

Om veilig te kunnen tandemparachutesprongen te kunnen maken, mag het niet te hard waaien. En er mag niet te veel bewolking aanwezig zijn. Wij zullen contact opnemen mocht het vooruitzicht er niet gunstig eruit zien, voor de tandemparachutesprongen.

Wat is het maximale gewicht voor een tandem?
Voor een tandemsprong mag je niet zwaarder wegen dan 100kg. Je moet fysiek ook in orde zijn om gedurende 10 seconden de benen op te kunnen tillen. Dit is nodig voor de landing.
Vanaf welke leeftijd kan een tandemsprong?

Een tandemsprong kan vanaf grofweg 6 tot 8 jaar, dit ligt voornamelijk ook of het kind in een kinderharnas past. Dat kan ter plekke pas beoordeeld worden. Onder andere is het van belang dat het kind ook weet dat hij/zij een tandemsprong gaat doen en dat er een ouder/ gezaghebbende aanwezig is om een eigen risico verklaring te ondertekenen.

Moet ik een tandemsprong hebben gedaan om de opleiding te volgen?

Nee, je hoeft geen tandemsprong van te voren hebben gemaakt, De opleiding zal je goed voorbereiden hoe je uit een vliegtuig springt en vliegt met een parachute. Dit zal eerst getoetst worden voordat je uit een vliegtuig mag springen. Meer info op deze pagina.