Coupe de Maarsseveen

Coupe de Maarsseveen

De Coupe de Maarsseveen 2019 zal gehouden worden op zaterdag 29 juni 2019. Als vanouds zal het strandje bij de Maarsseveense plassen veranderen in een dropzone met PA-kussen en doelschijf voor HP koepels. Er is geen uitwijkdag, we zullen de wedstrijd in 1 dag verspringen.
 
Inschrijfformulier

Coupe de Maarsseveen

Dropzone

De dropzone is hier op google maps te vinden.

Het is een bijzondere en uitdagende locatie met gras, water, zand, bomen en natuurlijk het publiek dat naast medespringers bij goed weer zeker ook uit de gewone gasten op het terrein zal bestaan. Vrienden en bekenden zijn welkom natuurlijk!

Voor deelname geldt een minimumeis van 100 sprongen ervaring, minimaal B-brevet, eigen materiaal en toestemming van de instructeur van dienst. Als je overweegt voor het eerst mee te doen: vraag vooral mensen met ervaring op deze plek om advies.

Hangaar

Vertrek zal zijn vanaf vliegveld Hilversum in onze eigen PH-TGC (C182). In onze hangaar is vanzelfsprekend - net als bij de plassen - gelegenheid om te vouwen en er kan een snack en drankje uit onze kantine genuttigd worden.

Na de wedstrijd is onze hangaar natuurlijk de plek om gezellig na te praten en om afsluitend van de prijsuitreiking te genieten.

Inschrijven

Inschrijven kan zowel per team (van 4) als individueel, in ieder geval maak je zowel met je team (lees stick) als individueel kans op een van de prijzen, een fysiek bewijs van eeuwige roem.
De kosten zijn € 25 per persoon, sprongprijs is de standaard PCMN - Skydive Hilversum sprongprijs van 3500ft (€ 13, niet leden € 17). Inschrijven kan vanaf nu, tot 25 juni 2019. We streven er naar de wedstrijd te springen over vijf ronden op zaterdag.
 
Inschrijfformulier